Toimistohotelli Turku

Categories Tips & Tricks

MatchOfficen kautta toimistohotellin vuokraaminen on kätevää. Toimistohotelli on nykyaikainen vaihtoehto, jossa yritys voi ulkoistaa monet itselleen turhat toiminnot suoraan toimistohotellin harteille. Tällaisia palveluja ovat esimerkiksi posti-, aula- ja IT-palvelut. Ne ovat sellaisia toimistopalveluja, jotka toimistohotelli pystyy hoitamaan helposti. Myös muu kiinteistön ylläpito, kokoustilojen tarjoaminen ja niistä huolehtiminen, valmis kalustus sekä erilaiset ruokailutilat ja vaikkapa kahviopalvelut voi sisällyttää toimistohotellin hintaan. Yritys voi ostaa kaikki mahdolliset palvelut Toimistohotellista tai sitten vain osan tai vaikkapa vain pelkät tilat. Myös vuokra-aikaa ja tilojen kokoa pystyy muuttamaan helposti yrityksen tarpeen vaihdellessa. Turusta toimistohotelleja löytyy etenkin keskustan alueelta. Turussa on neljä isoa toimistohotellia, josta voi vuokrata tiloja suurellekin työntekijämäärälle.

Hyvät kulkuyhteydet ja osaavaa työvoimaa

Toimistohotellien hinnat ovat Turussa melko samaa tasoa kaikissa neljässä. Vaihtelua aiheuttavat niihin lisättävät palvelut ja vuokrahintoja vertaillessa kannattaakin kiinnittää huomiota hintaan erilaisten palvelujen jälkeen. Kaikkiin neljään toimistohotelliin on saatavissa kattavasti erilaisia palveluja. Vaikka Toimistohotelli Turku-haulla löytyykin vain neljä vaihtoehtoa, on tulevaisuudessa todennäköisesti myös Turussa enemmän vaihtoehtoja. Toimistohotellit ovat tulevaisuuden trendi ja jo nyt niiden suosio on jatkuvassa kasvussa Euroopan suurkaupungeissa. Turulla on erinomaiset mahdollisuudet päästä yritysten suosioon, sillä kaupunki sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kuinka moneen muuhun kaupunkiin pääsee meritse, maitse ja lentäen sekä junalla? Kansainväliset yhteydet tukevat hyvin ulkomaankauppaa tekeviä yrityksiä. Esimerkiksi tavaraa pystyy kuljettamaan isoilla rahtialuksilla moniin suuriin satamiin. Turusta on jatkuvat yhteydet Saksan satamiin ja myös Baltian maihin sekä Ruotsiin. Myös turisteja liikkuu kaupungilla paljon kiitos aktiivisen risteilymatkailun. Perinteisen laivanrakennus- ja satamatoiminnan lisäksi kaupungissa on paljon turismin ympärille keskittyneitä yrityksiä.

Turussa on paljon osaavaa työvoimaa ja korkeakouluja, joiden vuoksi työntekijöistä ei alueella ole pulaa. Yritykset voivat luottaa siihen, että Turusta saa koulutettuja työntekijöitä, jotka ovat osaamisessa alan hermolla. Työntekijöitä on helppo houkutella hyvillä toimistotiloilla ja toimistohotelli onkin hyvä tapa viestiä työntekijöille, että tiloissa on hyvä työskennellä. Tilat ovat viihtyisiä ja niissä huolehditaan työntekijöistä. Monissa toimistohotelleissa on saatavilla ensiluokkaiset kokous- ja virkistystilat, johon voi esimerkiksi viedä asiakkaita. Tämän lisäksi käytännön asiat sujuvat kätevästi aulapalveluiden avulla, koska työntekijöiden ei itse tarvitse huolehtia esimerkiksi postituksesta. Myös kiinteistön siisteys pysyy siivouspalveluiden avulla huippukunnossa ja kiinteistöhuolto huolehtii aktiivisesti myös esimerkiksi talvella hiekoituksesta ja muista käytännön asioista.

Hinnat edullisempia kuin pääkaupunkiseudulla

Hintataso Turussa on edullisempi kuin Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Se on kuitenkin hieman keskimäärästä tasoa korkeampi, mutta esimerkiksi toimistohotelleissa hinta muodostuu kohtuulliseksi, kun siihen laskee mukaan kaikki rahalla saatavat palvelut. Kiinteistöhotelli on joustava ratkaisu ja työnantaja voi nopeasti esimerkiksi laajentaa tiloja, mikäli yritys sattuu palkkaamaan lisää väkeä. Erilaisiin toimistohotelleihin pääsee kätevästi tutustumaan MatchOfficen sivuilla, jossa niitä selailla ilmaiseksi. Tarkempia hintatietoja varten ota suoraan yhteyttä hotellin vuokraajaan. Voit tarkastella Turun vaihtoehtoja osoitteessa: https://www.matchoffice.fi/vuokraus/toimistohotellit/turku